Wordcloud instructie

Wil je op een ONTSPANNEN manier leren paardrijden? Wil je PLEZIER hebben in het (wedstrijd) rijden? Mis je RUST en VERTROUWEN in de communicatie met je paard? Wil je jezelf graag verder blijven ONTWIKKELEN en verder blijven leren? 

Neem dan nu contact op om een eerste les af te spreken!

De lessen bij HippoSupport richten zich op rust en vertrouwen, waardoor je meer plezier beleeft in het paardrijden, door in harmonie te zijn samen met je paard en een wil om te leren! Dit kan de eerste ervaring zijn met paardrijden, maar zeker ook voor meer ervaren recreatieve ruiters en ruiters in de basissport (t/m L2 niveau).

Suzanne is in het bezit van de benodigde ORUN certificering en zorgt voor regelmatige bijscholing. Suzanne heeft een achtergrond in de psychologie en diverse coaching cursussen gevolgd. In aanvulling hierop heeft ze in het najaar van 2013 de KNHS cursus “Mentale training” gevolgd van sportpsychologe en amazone Sanne Beijerman.

Suzanne geeft Les in de regio rondom Epe. Boven een straal van 10km worden er reiskosten berekend. 

Voor de ruiters met eigen paard kan instructie aan huis worden gegeven of op locatie op het terrein van HippoSupport in Emst. Ook is er de mogelijkheid voor begeleiding op wedstrijden.

Voor de allereerste beginnerslessen hebben wij geweldige leerpaard Terence tot onze beschikking. Deze makke vriendelijke reus zal elke ruiter een vertrouwde start kunnen geven. Ben jij even je evenwicht kwijt dan zal hij rustig blijven wachten tot je weer verder wilt. Kortom een ideale eerste ervaring voor een goede basis in het paardrijden met rust en vertrouwen!

 

Ook ruiters die met hun eigen paard willen lessen zijn van harte welkom bij HippoSupport. Instructie kan gegeven worden aan huis, op locatie of bij HippoSupport op het terrein. Instructie van HippoSupport sluit aan bij recreatieve ruiters, maar zeker ook bij de wedstrijdruiters. Ook is er de mogelijkheid voor begeleiding op wedstrijden.

Tijdens de lessen zal er in overleg aandacht gegeven worden aan specifieke zaken waar je als ruiter tegen aan loopt of waar je jezelf verder in wilt ontwikkelen. Je kunt dan denken aan:

  • Voor de wedstijdruiters proefgerichte instructie
  • Houding en zit lessen
  • Angstige ruiters vertrouwen en plezier in het paardrijden geven
  • Coachen op wedstrijden om wedstrijdspanning te verminderen
  • Controle krijgen over je paard

Neem contact op

Paardrijles

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer door te sluiten.