Vakantie opvangBij HippoSupport hebben we ieder jaar plaats voor enkele vakantiegasten. Niet allemaal tegelijk natuurlijk, want onze gasten houden wel van hun rust. 

Wij bieden in alle jaargetijden vakantie opvang aan en afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen wij 24x7 weidegang bieden. Als het weer te slecht is, dan zorgen wij dat de paarden toch zoveel mogelijk de benen kunnen strekken. Afhankelijk van de wensen en eisen zal dat minimaal 12 uur per dag zijn. Er zal altijd gekeken worden wat de beste combinatie is met de andere paarden in de kudde.

Als paarden voor geruime tijd bij ons op vakantie komen, dan kunnen wij ook de reguliere verzorging bieden, zoals hoefsmid, entingen en eventueel ontwormen. Ontwormen gebeurt bij ons altijd pas nadat er mestonderzoek is uitgevoerd. Uiteraard doen wij dit mestonderzoek zelf. 

Omdat wij slechts enkele gasten tegelijk onderdak kunnen geven, is het verstandig om tijdig contact met ons op te nemen. Dus ben je op zoek naar een tijdelijke opvang voor je paard waar zoveel mogelijk weidegang (met schuilmogelijkheid) wordt geboden? Stuur ons dan vandaag nog een berichtje

Let op! In 2019 hebben wij geen plaats beschikbaar voor tijdelijke/vakantieopvang.

Neem contact op

Vakantie

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer door te sluiten.